Právě je 07 Zář 2010, 01:23
TouchMnia.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nokia E50 - obecná diskuze (zkušenosti, názory)
OdeslatNapsal: 29 Lis 2006, 15:52 
Administrátor
Administrátor

Nokia E50
Obrázek

Tato diskuze se bude zabývat Nokií E50.

:arrow: Něco o ní ...

Nokia E50 je nejmenší symbianový smartphone. Svými rozměry se pomalu rovná normálním "hloupým" telefonům, avšak není tomu tak.
Displej je na symbianové telefony poměrně menší, ale to si kompenzuje velice jemným QVGA displejem.
Je to spíše pracovní nástroj a tomu odpovídá i skutečnost, že je k dostání ve dvou verzích - bez fotoaparátu a s fotoaparátem. Tím se z něj stává ideální pracovní nástroj např. do firem, kde jsou fotoaparáty v mobilech zakázené (vynášení informací).
Tomu, že se jedná spíše o telefon do práce oddpovídá i multimediální vlastnosti, ketré nejsou nijak převratné.
Neříkám, že jsou špatné, ale například ve srovnání s takovou N73 je ten rozdíl (nejenom) slyšet.

K ovládání je použitý joystick a určitě musím vypíchnout klávecnici! Ta je jedna z nejlepších, kterou jsme u Symbian telefonů viděli. Nebojím se řící nejlepší...

:arrow: Informace

http://www.symbianportal.cz/mobily/nokia-e50/

-> Kompletní informace o navigaci pro mobily -> navigace.mobilradce.com

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 29 Pro 2006, 23:32 
Nový uživatel
Nový uživatel

Tak tento telefon jsem měl, suprovej foun.

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 30 Pro 2006, 07:15 
Občasný přispívatel
Občasný přispívatel

Včera mi přišla zásilka E50 Black,5 ks s foťákem a 5 bez foťáku.Kusy bez foťáku neměly žádnej problém,ty s foťákem nešly ani jedna nahodit :D .Pomohl až flash firmu.Kluci ve Finsku mají asi fofr na výstupní kontrole :lol:

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 17 Kvě 2007, 13:31 
Nový uživatel
Nový uživatel

Je prostě super hlavně ten symbian je naprosto geniální mněl jsem za mojí éru působení v PRAZE jako fleet manager nejmenované automobilky značný počet mobilů a tak si můžu dovolit a dokážu posuzovat a porovnat mobily s operačním systémem a bez a hlavně je prostě nesrovnatelné! 8) A E50 je druhý se symbianem a tak vím o čem píšu a mohu vřele doporučit

Předmět příspěvku: E50 - Nezhasíná display a není indikace stavu baterie
OdeslatNapsal: 21 Srp 2007, 12:00 
Nový uživatel
Nový uživatel

Potřeboval bych poradit, zda někdo nemáte zkušenosti s následujícím problémkem na Nokia E50: Přes noc (telefon byl zapnutý) se přestal zobrazovat indikátor nabití baterie (je vidět pouze symbol baterie - bez čárek) a display má stále stejnou (zhruba střední - nelze ani ovládat přes nastavení) úroveň jasu, která se nikdy nevypne, ale ani nezjasní. Zkoušel jsem snad už vše - všetně vypnutí a vytažení baterky a telefon furt svítí... JInak se zdá, že všechno funguje OK. :idea: Nějaký nápad, zkušenost?

Předmět příspěvku: Re:
OdeslatNapsal: 07 Črc 2008, 13:45 
Nový uživatel
Nový uživatel

scorpi napsal:
Včera mi přišla zásilka E50 Black,5 ks s foťákem a 5 bez foťáku.Kusy bez foťáku neměly žádnej problém,ty s foťákem nešly ani jedna nahodit :D .Pomohl až flash firmu.Kluci ve Finsku mají asi fofr na výstupní kontrole :lol:

Mám E50 asi měsíc a oproti motorole mpx220 co jsem měla je to super telefon :wink:

Předmět příspěvku: Re: Nokia E50 - obecná diskuze (zkušenosti, názory)
OdeslatNapsal: 11 Dub 2009, 12:54 
Nový uživatel
Nový uživatel

Zdravím...xD chcela by som sa opýtať, že či sa nedá cez počítač nabíjať mobil... viem, že cez Sony Ericsson sa to dá...Ďakujem :)

OdeslatNapsal: 12 Srp 2009, 19:19 
Nový uživatel
Nový uživatel

Mám jednu otázku. Dá se na E50 nastavit, aby se obrázek, který je přiřazen k tel.číslo objevil při vyzvánění přes celý display? :wink:

OdeslatNapsal: 12 Srp 2009, 20:04 
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

tohle umi az telefony tusim s FP2, ale existuji programy aby jsi mel fotku volajiciho pres cely displej...ja pouzivam Full screen caller

Motorola T2288 > Nokia 8210 > Nokia 6210 > Nokia 6100 > Sonyericsson K750i > Nokia E65 + 2GB MicroSD Kingston + LD-3W > Nokia N82 Black/Silver 8GB MicroSD SanDisk > Nokia 5800 XM 8GB MicroSDHC SanDisk > Nokia E71 4GB MicroSD

<< na SZ neodpovidam, pokud něco chcete řešte to na foru>>

OdeslatNapsal: 12 Srp 2009, 20:19 
Nový uživatel
Nový uživatel

OK, díky. Snažil jsem se to vygooglit, ale nevěděl, jak zadat parametry. Žena má Nokii 6131 a když např.píše sms a zrovna někdo volá, tak se obr. objeví přes celý displey. Proto jsem myslel, že by to mohlo být někde v nastavení. Navíc 50 je přece jen trochu někde jinde než ta 6131. :)

OdeslatNapsal: 12 Srp 2009, 20:40 
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

ono nekdy na "hloupych" telefonech jsou veci, ktere muzeme zavidet a ktere musime resit pres aplikace tretich stran

Motorola T2288 > Nokia 8210 > Nokia 6210 > Nokia 6100 > Sonyericsson K750i > Nokia E65 + 2GB MicroSD Kingston + LD-3W > Nokia N82 Black/Silver 8GB MicroSD SanDisk > Nokia 5800 XM 8GB MicroSDHC SanDisk > Nokia E71 4GB MicroSD

<< na SZ neodpovidam, pokud něco chcete řešte to na foru>>

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina