Právě je 07 Zář 2010, 01:52
TouchMnia.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 914 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 61  Další

Využíváte na svém mobilním telefonu navigaci?
Ano 67%  67%  [ 196 ]
Ne 4%  4%  [ 12 ]
Uvažuji o tom 28%  28%  [ 83 ]
Celkem hlasů : 291
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Chorvatsko - mapa - vse spatne - POMOC!!!
OdeslatNapsal: 13 Črc 2007, 06:09 
Začínající uživatel
Začínající uživatel

Nazdar lidi. Tak uz jsem z toho hotovej. Shanim stale mapu do Chorvatska a uz me to zacina ..... Puvodni mapu jsem mel Chorvatsko a vych. Evropa. Jenze problem tady chybi pokryti Rakosuska pres ktere se jede! Na radu od Bugsiho a stahl jsem mapu 660.1219. Tato mapa ma v sobe sice Rakousko ale nezna ani dalnici D5 tady v CR!!!?? Takze na tu se spolehat nechci. Myslel jsem si ze mapy budu holt cestou prepinat ale co me mrzi je to ze pokud prepnu behem cesty na jinou mapu tak si Tom nepamatuje vybrane cilove misto! No uz jsem z toho hotovej. To opravdu neexistuje novejsi mapa podle ktere se da jet do Chorvatska?? Nebo nejaky jiny šystém? Diky predem.

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 13 Črc 2007, 06:17 
Občasný přispívatel
Občasný přispívatel

Sajmon napsal:
Peter029 napsal:
A potom ako chceš aby ten Tomtom vedel akú máš pozíciu??????

GPS - Global positioning system

Jednoducho potrebuješ GPS prijímač (Nokia LD-3W a pod.), bez tejto vecičky ti to proste nepôjde. Ale inak boduješ čo sa zábavy týka. Ď
tato nokia nema v sebe nic takeho vstavane ?

Nie nemá a aj keby mala, tak zatiaľ Tomtom vstavané GPS nepodporuje. preto si musí aj majiteľ N95 (ktorá to má) dokúpiť externý GPS prijímač aby ho Tomtom navigoval.

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 13 Črc 2007, 17:56 
Nový uživatel
Nový uživatel

Muze mi prosim rict kde stahnu navigatora 6.02 nebo vyssi verzi ....u toho z predchozich odkazu mi nefunguje hlas:-( dikec

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 13 Črc 2007, 19:28 
Občasný přispívatel
Občasný přispívatel

crooky napsal:
Muze mi prosim rict kde stahnu navigatora 6.02 nebo vyssi verzi ....u toho z predchozich odkazu mi nefunguje hlas:-( dikec

ak potebuješ češtinu do TT...nie je problém....mohol by som ti ju poslať mailom.....

Předmět příspěvku: TOMTOM na E65
OdeslatNapsal: 14 Črc 2007, 10:43 
Nový uživatel
Nový uživatel

Lidičky , poradte .... Jakou verzi , ( kde ji najdu ) a jak ji naistalovat na E65 ???? Měl jsem N70 a šlo to v pohodě , nyní mám jinou verzi symbianu a nechátám se ... Díky ...

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 14 Črc 2007, 13:09 
Nový uživatel
Nový uživatel

zdravim udelal jsem vse podle navodu navigace funguje jen mam problem se zmenou mapy. stahl jsem si centrea europe nakopiroval do rootu karty ale stejne se nenajde je tam stale jen cz-pl-sk-hu. ve dvou aresarich to nemam

Předmět příspěvku: vratil jsem se z chorvatska
OdeslatNapsal: 15 Črc 2007, 22:46 
Nový uživatel
Nový uživatel

Zdravim vam kluci, vratil jsem se z dovolene z chorvatska, bylo to super, tomtom fungoval, bylo na nej spolehnuti. Nekdo z vas psal, ze neni dobre pokryty rakousko (ja jsem jel munchen, salzburg, villach, ljubljana, rijeka, pula), pres nemecko, rakousko a slovinsko jsem mel mapu central_europe jak jsem o ni psal (str.23) a vse bez problemu, pokryti vsude, ve slovinsku jsem prehodil na mapu eastern_europe a jel jsem do chorvatska (ktery je tedy pokryto nic moc - jel jsem do puly pres tu jejich novou cestu, az na ni me to navedlo v pohode a pak podle znacek). To samy bude platit i u cesty do splitu apd. split na mape easter_europe je, nejspis uz vas to potahne po novy dalnici ale dal na to nespolehejte.. :roll:

jinak tankujte ve slovinsku, maji tam solidni TOTAL nebo OMF, natural95 vetsinou sezenete za 1,09 eur. naopak pozor v chorvatsku, na jejich INAch nejde platit v eurech

ve slovinsku dodrzujte 40! jsou kluci na motorkach vsude.. a v chorvatsku číhají po rychlostnich silnicich, nejvic hlidaji snizenou rychlost 80

celou cestu tam i zpet jsem jel jenom na obcanku, nikdo nemel problem, znaji nas

Předmět příspěvku: pochvala
OdeslatNapsal: 16 Črc 2007, 07:41 
Občasný přispívatel
Občasný přispívatel

...sú to iste dobré informácie pre ostatných...zaslúžiš si pochvalu.....
pretože sa tu bavíme o "TOM TOM zadara".......aj pri malom pokrytí, je to dobrý pomocník......

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 16 Črc 2007, 12:14 
Nový uživatel
Nový uživatel

Ahoj, super topic:),

poridil jsem si Nokii E65+GPS modul od Nokie+2GB kartu,

prosel jsem toto forum a chtel bych se zeptat ktere mapy bych si mel poridit - ktere jsou nejkvalitnejsi. Koukam ze treba CR je obsazena v Eastern Europe, pak v PL_CZ_HU_SK_plus_major_roads_of_WE_1409 17.4.2007 - a urcite je i v te celkove evropske co ma 1,7x GB - kde je ta ceska nejkvalitnejsi? Nejradeji byhc si tam dal tu nejroszahlejsi abych nemusel prepinat mapy, nekdo tu psal ze se prepnutim smaze zadany cil..., ale pokud neni tak presna jako v jine, tak to radeji usetrim misto na karte....?

Jo a jeste jeden dotaz - instalace 6.02 verze jde provest stejne jak je popsane na prvni strance? nebo mam radeji naistalovat 6.01 a pak odinstalovat a dat tam 6,02 nebo prehrat 6.02 pres tu starou???? Tak nejak se tu mluvilo o vsech moznostech, ale moudrej z toho moc nejsem - radeji bych to delal podle popsaneho postupu jak je na prvni strance.)

Diky moc za odpoved, jsem v GPS a celkove S60 zacatecnik:)

Naposledy upravil desik dne 17 Črc 2007, 10:09, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku: Re: Turecko?
OdeslatNapsal: 16 Črc 2007, 18:37 
Nový uživatel
Nový uživatel

krma napsal:
Ahojte všichni, Díky moc za tohle fórum - je velmi užitečné. Nemáte někdo mapu Turecka? na googlu mi to vyhazuje, že by měla být součástí eastrn europe ,ale v popisu na výše uvedeném odkazu Turecko není(ještě jsem si ji nestáhnul - abych ji prozkoumal). Tak nevím neporadíte mi někdo? Díky

Tak si už odpovídám sám... mapa se dá stáhnout zde : http://www.isohunt.com/torrents/tomtom? ... t=-1&ihp=2 a jmenuje se Tomtom Eastern Europe .zip , má 170MB

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 17 Črc 2007, 22:34 
Nový uživatel
Nový uživatel

desik napsal:
Ahoj, super topic:),

poridil jsem si Nokii E65+GPS modul od Nokie+2GB kartu,

prosel jsem toto forum a chtel bych se zeptat ktere mapy bych si mel poridit - ktere jsou nejkvalitnejsi. Koukam ze treba CR je obsazena v Eastern Europe, pak v PL_CZ_HU_SK_plus_major_roads_of_WE_1409 17.4.2007 - a urcite je i v te celkove evropske co ma 1,7x GB - kde je ta ceska nejkvalitnejsi? Nejradeji byhc si tam dal tu nejroszahlejsi abych nemusel prepinat mapy, nekdo tu psal ze se prepnutim smaze zadany cil..., ale pokud neni tak presna jako v jine, tak to radeji usetrim misto na karte....?

Jo a jeste jeden dotaz - instalace 6.02 verze jde provest stejne jak je popsane na prvni strance? nebo mam radeji naistalovat 6.01 a pak odinstalovat a dat tam 6,02 nebo prehrat 6.02 pres tu starou???? Tak nejak se tu mluvilo o vsech moznostech, ale moudrej z toho moc nejsem - radeji bych to delal podle popsaneho postupu jak je na prvni strance.)

Diky moc za odpoved, jsem v GPS a celkove S60 zacatecnik:)

No postupuj podle str 1, pak jen nainstalujes tomtom 6.02 a skopci tu slozku tomtom co je u aplikace zabalena v archivu mmc do te slozky tomtom cos rozbalil z tomtom vse v jednom, jinak pak jeste musis prehodit 2soubory data 41 ze slozky voices do slozky tomtom- je to cestina! on totiz tomtom6.02cte jazyky ze slozky tomtom a ne z voices...

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 17 Črc 2007, 22:55 
Nový uživatel
Nový uživatel

jo a jinak ta slozka tomtom v archivu mmc jsou vlastne jen jazyky...takze to mas to same jako slozka voices takze bude stacit kdyz si jen prekopirujes do slozky tomtom soubory 41ze slozky voices... a mas tam jen cestinu... pak slozku voices muzes smazat! pro tomtom 6.02 je tam vlastne na nic!

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 18 Črc 2007, 13:34 
Nový uživatel
Nový uživatel

Stahnete si tento soubor http://rapidshare.com/files/37887774/TomTomTom.rar

je to 6.02 bez kodu bez klicu a muzete instalovat jakou koliv mapu.nic to po vas nebude chtit.

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 18 Črc 2007, 20:11 
Nový uživatel
Nový uživatel

Dobre stiahol som to co dalej? Zlozku Tomtom skopirujem na kartu a staru Tomtom mam vymazat?

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 18 Črc 2007, 22:47 
Nový uživatel
Nový uživatel

Ahojte, mam takovou drobnustku... nahral jsem tam body zajmu, ale nejsou u nich na mape zobrazene jejich ikony... jsou graficky vsechny stejne-jen cervene ctverecky... nevite nekdo jak to polecit:) ???

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 914 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 61  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina